RSSTwitterFacebookGoogle+                 
           Синдикална организација АД ЕЛЕМ - Синдикална подружница РЕК Битола
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.1gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.2gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.3gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.4gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.5gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.6gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.7gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.8gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.9gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.10gk-is-584.jpglink

Штетна спогодба потпишана од актуелниот „синдикат“

pogodba

Почитувани колеги

Сакаме да Ве информираме дека синдикатот во кој членувате моментално и кој треба да ги подобри работничките права и зголеми платата

Повеќе...

Двојни аршини,Државата за едни мајка за други маќеа

Реакција на СО ЕЛЕМ - ССЕРИ до Владата на Македонија и управниот одбор на АД ЕСМ, за дискриминирачкиот однос кон работниците кои работат во АД ЕСМ во

Повеќе...

Индустрија 4.0

eu co funded en

Под Индустрија 4.0 се подразбира поглавје на Европската Унија кое е предвидено за секторите нафта,гас и рудници за ископ на јаглен и нивната иднина. Ние

Повеќе...

Првомајски протест

IMG-насловнаV

 

Еднаквост за сите, ако се зголемува платат на „народните избраници“ за 78%, тогаш и за сите работници да се зголеми платат за 78%

Не да се убедуваме

Повеќе...