RSSTwitterFacebookGoogle+                 
           Синдикална организација АД ЕЛЕМ - Синдикална подружница РЕК Битола

Потврдена пресуда во корист на ССЕРИ -СП Дирекција

Почитувани колеги

Во оваа прилика сакаме да ве информираме дека конечно после 3 години во судски спор е ДОБИЕНА пресудата за Синдикалната подружница Дирекција Самостојниот Синдикат на Работниците од Енергетика,Рударство и Индустрија на Р.Македонија-ССЕРИ

Оваа пресуда претставува уште еден доказ во низата потврдени докази за неправилното работење на работодавачот АД ЕЛЕМ сега АД ЕСМ

Во прилог во целост ви ја пренесуваме правосилната пресуда

СП Дирекција - второстепена-page-0-min

СП Дирекција - второстепена-page-1-min

СП Дирекција - второстепена-page-2-min

СП Дирекција - второстепена-page-3-min

СП Дирекција - второстепена-page-4-min

СП Дирекција - второстепена-page-5-min

СП Дирекција - второстепена-page-6-min