RSSTwitterFacebookGoogle+                 
           Синдикална организација АД ЕЛЕМ - Синдикална подружница РЕК Битола

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЧЛЕНОВИТЕ

Известување

Во оваа прилика сакаме да Ве известиме дека од нашите членови добиваме информации дека има поединци кои шетаат и собираат потписи за „СИНДИКАТ“.

Ве известуваме дека Самостојниот Синдикат на работниците од Енергетика ,Рударство и Индустрија на Р.Македонија- ССЕРИ, не ги спороведува и не ги подржува активностите и дејствијата превземени од поединците кои собираат потписи.

Целта на ова известување е да не бидете доведени до заблуда дека ССЕРИ е иницијатор на овие дејствија.