RSSTwitterFacebookGoogle+                 
           Синдикална организација АД ЕЛЕМ - Синдикална подружница РЕК Битола

Претседателот Иванов во посета на Општина Новаци

ivan

Претседателот Ѓорге Иванов во четврток престојува во посета на Општина Новаци.

Според најавата од Вила Водно, Иванов се среќава со градоначалникот Лазар Котевски, како и со бизнисмените од општината.

Предвидено е претседателот Иванов да го посети РЕК Битола, а престојот во Општина Новаци ќе го заокружи со посета на манастирите „Мала Богородица" и „Св.Ѓорѓија" и гробот на Ѓорѓи Сугаре.