RSSTwitterFacebookGoogle+                 
           Синдикална организација АД ЕЛЕМ - Синдикална подружница РЕК Битола

Обезбедени пари за модернизација на РЕК Битола

rek

Вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески, генералниот директор на АД ЕЛЕМ Влатко Чингоски и Мајкл Зипф, заменик-претседател на Дојче Банк потпишаа Договор за гаранција меѓу Република Македонија, претставувана од Министерството за финансии и Дојче банка и Договор за заем меѓу АД ЕЛЕМ и Дојче Банка за проектот „Модернизација на блок 2 и блок 3 во ТЕ Битола".

Вицепремиерот Ставрески нагласи дека

Повеќе...

Како до топлификација на регионот

topl

На тема „Трансфер на технологијата за инсталирање и работење на мрежа за централно греење", се одржа четвртата по ред работилница во рамките на

Повеќе...