RSSTwitterFacebookGoogle+                 
           Синдикална организација АД ЕЛЕМ - Синдикална подружница РЕК Битола

Синдикални избори 2017год.

до вработените во РЕК Битола

 

И З В Е С Т У В А Њ Е

 

Почитувани колеги и членови на Синдикатот,

 

            Поради започнување на постапката за Избор на Претседател на Синдикалната подружница на РЕК Битола и членови на Синдикалниот одбор потребно е да се формира Синдикална Изборна Комисија. За таа цел ве повикуваме сите кои што сакате да бидете членови на Изборната

Повеќе...

Синдикални работнички игри 2017год.

S  O O P [ T E N I E

 

 

 

        Se izvestuvaat vrabotenite ~lenovi na Sindikat na REK Bitola po povod denot na rudarite 28mi Avgust, }e se organiziraat sportski rabotni~ki igri vo slednite disciplini :

 

  1. 1.
Повеќе...

Исправка на членот 85 во ставот 1

CCI08062016 0001

Соопштение за Рударски работнички игри

СООПШТЕНИЕ

Им се соопштува на сите вработени во РЕК Битола – членови на Синдикалната Подружница дека од 04.08 – 08.08.2014 се врши пријавување за Рударски

Повеќе...

Семинар Шпанија

DSC06443

Како продолжување на започнатиот проект-семинар Иновации на рударскиот секотор во ЕУ под лидерство на г-дин Валентин Волчев, се одржа семинар во

Повеќе...

Известување

Согласно законот за работни односи на Република Македонија во делот на ноќна работа,синдикалната подружница на РЕК-Битола во прговори со

Повеќе...

Хуманитарна Помош

10462693 10204065216893344 7772635300243592674 n

Како Синдикална Организација АД ЕЛЕМ- Синдикална Подружница РЕК-Битола погодени од тешката елементарна непогода која ги погоди нашите соеди,колеги од

Повеќе...

Семинар Полска-Краков

Zofiowka 014

Како продолжување на започнатиот проект-семинар Иновации на рударскиот секотор во ЕУ под лидерство на г-дин Валентин Волчев, се одржа семинар во

Повеќе...

Меѓународна конференција

 

Во организација на Самостојниот Синдикат на работниците од Енергетиката Рударството и Индустријата -СС.ЕРИ ,се одржа Меѓународна конференција

Повеќе...

Тим и тимска работа

DSCF1812

 

 

 

   Како што и од самиот наслов можи да се заклучи , а се со цел подобро функционирање на синдикалната подружница , се одржа обука на

Повеќе...

Иновации и промена во рударскиот сектор во Европа

20140116 085503

 

 

 

Како резултат на успешна соработка со консалтинг компанијата Формак а со особено залагање на др. Десислава Канчева е резултатот за

Повеќе...