RSSTwitterFacebookGoogle+                 
           Синдикална организација АД ЕЛЕМ - Синдикална подружница РЕК Битола
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.1gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.2gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.3gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.4gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.5gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.6gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.7gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.8gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.9gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.10gk-is-584.jpglink

Семинар на вработените за Синдикалните права и работа на синдикатот

pr2

За подобро функционирање на Синдикатот истиот одржа семинар со група од вработените во РЕК-Битола со цел да ги информира за превземените активности и

Повеќе...

Посета од Европската Синдикална Делегација

pr1

Информирањето и консултирањето на синдикатите – клучен фактор за подобрување на социјалниот дијалог
Синдикалната делегација од Европката унија
Повеќе...

Синдикатот на РЕК за денот на рударите

SINDIKAT REK 001

Денеска членовите на синдикатот на РЕК Битола го одбележаа својот празник, Денот на рударите, кој воедно се совпаѓа со големиот христијански празник

Повеќе...

Одбележан денот на рударите

MAJA RUDARI 001

Генералниот директор на ЕЛЕМ, како и раководството на РЕК Битола денес во рудникот Суводол им го честитаа на рударите денот кој се одбележува во нивна

Повеќе...