RSSTwitterFacebookGoogle+                 
           Синдикална организација АД ЕЛЕМ - Синдикална подружница РЕК Битола

БАРАЊЕ ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ПЛАТА

Почитувани 

Синдикалната Организација на АД ЕЛЕМ,  Самостоен Синдикат на Работниците од Енергетика,Рударство и Индустрија на Маједонија-ССЕРИ испрати барање до Управниот одбор на АД ЕСМ за ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ПЛАТААТ и начинот на нејзина пресметка

Сметаме дека е сосема легитимно и крајно време да се зголемат платите на работниците во АД ЕСМ ,  врз чии грб се спроведува оваа цела амортизација со енергетската криза. 

Во продолжение е барањето доставено до Управниот одбор на АД ЕСМ

WEB Baranje za ZGOLEMUVANJE NA PLATA-page-0-min