RSSTwitterFacebookGoogle+                 
           Синдикална организација АД ЕЛЕМ - Синдикална подружница РЕК Битола

ПРОТЕСТ ЗА ПОЧИТУВАЊЕ НА ЗАКОН И ПРЕСМЕТКА НА ПЛАТА

протест сл1

протест сл2

протест сл3