RSSTwitterFacebookGoogle+                 
           Синдикална организација АД ЕЛЕМ - Синдикална подружница РЕК Битола

ПРИСТАПНИЦА ВО СИНДИКАТ И КАНТА СИРЕЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат сите вработени во РЕК Битола дека на ден 15.04.2022 година  при подигањето на КАНТА СИРЕЊЕ ке им биде БАРАНО ДА ПОТПИШУВААТ ПРИСТАПНИЦИ ЗА ЧЛЕНСТВО ВО ДРУГ СИНДИКАТ.

ВЕ ПОТИКНУВАМЕ И ОХРАБРУВАМЕ ДА НЕ ГИ ПОТПИШУВАТЕ НОВИТЕ ПРИСТАПНИЦИ И ДА БИДЕТЕ МАНИПУЛИРАНИ ЗА КАНТА СИРЕЊЕ.

Работничките права и достоинство се сведени на КАНТА СИРЕЊЕ

Бидете внимателни што потпишувате, сакаат да ја искористат гужвата и без да видите да потпишете нешто што не е по ваша воља.