RSSTwitterFacebookGoogle+                 
           Синдикална организација АД ЕЛЕМ - Синдикална подружница РЕК Битола

Нека ни е Честит 28-ми Август,Денот на рударите

uspenie na presveta Bogorodica

Нека ни е честит 28ми Август денот на рударите и нека ни е честит празникот Успение на Пресвета Богородица-мајка заштитничка на рударите