RSSTwitterFacebookGoogle+                 
           Синдикална организација АД ЕЛЕМ - Синдикална подружница РЕК Битола

28-ми Август денот на рударите

DSCN6883web

Обраќање на Претседателот на Синдикатот на АД.ЕЛЕМ г-дин Димче Дамчевски за тв ТЕРА.

http://youtu.be/_oK7m5V880s