RSSTwitterFacebookGoogle+                 
           Синдикална организација АД ЕЛЕМ - Синдикална подружница РЕК Битола
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.1gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.2gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.3gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.4gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.5gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.6gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.7gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.8gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.9gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.10gk-is-584.jpglink

1 Дигитализација во секторот на металургијата IMS

proektlogo
 
A round table within the framework of the project IMS, was held in Krakow on November 7th. It was attended by 20 participants (9 males, 11 females) representatives of all project partners from Bulgaria, Portugal, Montenegro, Poland, North of Macedonia and
Повеќе...

Синдикален совет за БЗР-безбедност и здравје на работно место

solun1

Почитувани колеги,браќа и сестри

И покрај сите притисоци за попречување на синдикалното организирање ,ние синдикатите градиме силни партнерства за

Повеќе...

Штетна спогодба потпишана од актуелниот „синдикат“

pogodba

Почитувани колеги

Сакаме да Ве информираме дека синдикатот во кој членувате моментално и кој треба да ги подобри работничките права и зголеми платата

Повеќе...

Двојни аршини,Државата за едни мајка за други маќеа

Реакција на СО ЕЛЕМ - ССЕРИ до Владата на Македонија и управниот одбор на АД ЕСМ, за дискриминирачкиот однос кон работниците кои работат во АД ЕСМ во

Повеќе...