RSSTwitterFacebookGoogle+                 
           Синдикална организација АД ЕЛЕМ - Синдикална подружница РЕК Битола
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.1gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.2gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.3gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.4gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.5gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.6gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.7gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.8gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.9gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.10gk-is-584.jpglink

Слобада во синдикализмот, нека ни е честит 1-ви Мај

1vi maij copy

Нека ни е честит 1ви Мај , Меѓународниот ден на трудот каде работниците се самоорганизираа за остварување на своите права , за жал и во 21ви ВЕК ние се

Повеќе...

28-ми Април Сведски ден за безбедност и здравје на работните места

28april BZR den

На сите работници им е загарантирано правото на безбедно и сигурно работно место ,од сите ризици и опасности .

Безбедните и сигурни работни услови не

Повеќе...

Статутарна персуда по која НЕ ПОСТАПУВА РАБОТОДАВАЧОТ

Document-page-001 copy

Слобода во синдикално одлучување и делување?

Почитување на правосудниот систем?

Владеење на правото?

Ова се само мислени именки за раководните

Повеќе...

ДОСТА Е,ПРЕТЕРАВТЕ- протест за работнички права

protest

 

„Една од постојаните повреди кон КСС се однесува на членовите на  Самостоен синдикат на работниците од енергетика, рударство и индустрија на

Повеќе...