RSSTwitterFacebookGoogle+                 
           Синдикална организација АД ЕЛЕМ - Синдикална подружница РЕК Битола
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.1gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.2gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.3gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.4gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.5gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.6gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.7gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.8gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.9gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.10gk-is-584.jpglink

СТОП на шитрење на КОВИД САРС заразата

СТОП НА КОВИД САРС ЗАРАЗАТА

На следниот лин можите да го проследите НАПО ,опасностите , можен начини на пренос на вирусот , но и како да се заштитиме од

Повеќе...

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЧЛЕНОВИТЕ

Известување

Во оваа прилика сакаме да Ве известиме дека од нашите членови добиваме информации дека има поединци кои шетаат и собираат потписи за

Повеќе...

Казна за работодавачот АД ЕЛЕМ сега АД ЕСМ

Решение ИПК 4-21obelezana-page-0-min

Почитувани колеги

Како што претходно ве информиравме дека заложбите на работодавачот за слободата во синдикалното организирање се ДЕКЛАРАТИВНИ, го

Повеќе...

Потврдена пресуда во корист на ССЕРИ -СП Дирекција

СП Дирекција - второстепена-page-0-min

Почитувани колеги

Во оваа прилика сакаме да ве информираме дека конечно после 3 години во судски спор е ДОБИЕНА пресудата за Синдикалната подружница

Повеќе...