RSSTwitterFacebookGoogle+                 
           Синдикална организација АД ЕЛЕМ - Синдикална подружница РЕК Битола
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.1gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.2gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.3gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.4gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.5gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.6gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.7gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.8gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.9gk-is-584.jpglink
http://sindikatnarek.org.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.10gk-is-584.jpglink

Одбележан денот на рударите

MAJA RUDARI 001

Генералниот директор на ЕЛЕМ, како и раководството на РЕК Битола денес во рудникот Суводол им го честитаа на рударите денот кој се одбележува во нивна

Повеќе...

Транспортниот систем од Гнеотино до Суводол официјално пуштен

OLIVERA REK 1

„Со денешниот чин буквално ги зајакнавме можностите и ефикасноста на рудниците и го продолживме животот на нашиот најголем енергетски капацитет РЕК

Повеќе...

Студот го падна системот на РЕК

STEVO rek 1

Поради дефект на 400 киловолтен прекинувач во трафостаницата „Битола 2" во надлежност на АД МЕПСО, реагираше заштитата на термоблоковите во ТЕ Битола

Повеќе...

Коњановски во посета на Мариово

konjanovski

Заменик министерот за земјоделие Зоран Коњановски во придружба на градоначалникот на Новаци Лазар Котевски денеска беше во посета на Старавина каде

Повеќе...